Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους!
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευάστε το προϊόν για να μη καταστραφεί η συσκευασία του κατά την αποστολή. Αν για οποιοδήποτε λόγω η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις απο την εταιρία Courier.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το whiteroomconcept.com και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή πλυθεί. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας), όπως επίσης και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.
 
Συγκεκριμένα οι επιστροφές σε Εσώρουχα, Μαγιό, Κάλτσες, Καλλυντικά, Προϊόντα Περιποίησης, Σκουλαρίκια, Πετσέτες και συναφή προϊόντα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά. Η σφραγίδα ασφαλείας, εφόσον αυτή υπάρχει, πρέπει να είναι ακόμη επικολλημένη στα προϊόντα, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των προϊόντων. Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η πρώτη επιστροφή καθώς και και η πρώτη αντικατάσταση είναι ΔΩΡΕΑΝ (σε προϊόντα χωρίς έκπτωση) για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier Γενική Ταχυδρομική (αφορά τη περίπτωση αλλαγής και όχι επιστροφής χρημάτων).

Τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης σε προϊόντα με προσφορά, έκπτωση ή σε εκπτωτικές περιόδους, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης.
 
Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά την ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της νέας παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Περαιτέρω αλλαγές επιβαρύνονται με το ποσό των 4,00€ για την επιστροφή και με το ποσό των 4,00€ για την επαναποστολή εντός Ελλάδος και με το ποσό των 15,00€ για την επιστροφή και 15,00€ για την επαναποστολή εντός Κύπρου.

Σε περίπτωση τελικής Επιστροφής του προϊόντος/Υπαναχώρηση, τα έξοδα αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της Επιστροφής. Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, τα προϊόντα επιστρέφονται στον πελάτη με δική του χρέωση. Επιπλέον, στην περίπτωση τελικής Επιστροφής του προϊόντος/Υπαναχώρηση, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία μεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) που υποδεικνύεται από το whiteroomconcept.com στο Έντυπο Επιστροφής, το whiteroomconcept.com θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων για λογαριασμό σας και θα σας απαλλάξει από την υποχρέωση απευθείας πληρωμής του μεταφορέα. Το whiteroomconcept.com θα παρακρατεί από την επιστροφή χρημάτων ένα πάγιο τέλος 4,00€ που θα αντιστοιχεί στο κόστος της αποστολής της παραγγελίας εντός Ελλάδος και ένα πάγιο τέλος 15,00€ που θα αντιστοιχεί στο κόστος της αποστολής της παραγγελίας εντός Κύπρου. Χρησιμοποιώντας το μεταφορέα (Γενική Ταχυδρομική) που υποδεικνύεται από το whiteroomconcept.com στο Έντυπο Επιστροφής, το whiteroomconcept.com σας απαλλάσσει επίσης από κάθε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά στα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό μεταφορέα από αυτόν που υποδεικνύεται από το whiteroomconcept.com, θα πρέπει να καταβάλετε εσείς τα έξοδα αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων με τα οποία επιβαρύνεστε. Σε αυτήν την περίπτωση, επίσης, θα έχετε εσείς την ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά στα προϊόντα κατά τη μεταφορά, που θα οφείλεται σε κακή επιλογή μεταφορέα και/ή τρόπου αποστολής.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται σε 3 εύκολα και γρήγορα βήματα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευάστε το προϊόν για να μη καταστραφεί η συσκευασία του κατά την αποστολή.
 
1. Επικοινωνήστε με την Γενική Ταχυδρομική

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 4851100 για να ενημερώσετε την Γενική Ταχυδρομική να παραλάβει το προϊόν από την διεύθυνση που θα τους υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.
 
2. Αποστείλετε το δέμα σας ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στη Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη WHITEROOM

Διεύθυνση Επιστροφών:
 
WHITEROOM
ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ 75 & ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ 
Τ.Κ. 201 31 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ: +30 27410 25155
 
3. Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση info@whiteroomconcept.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 27410 25155 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης, σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη. 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 27410 25155 ή μέσω email στο info@whiteroomconcept.com.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώνει το whiteroomconcept.com μέσω email στο info@whiteroomconcept.com για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά στο 27410 25155 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@whiteroomconcept.com.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
Pre-loader