Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την παραγγελία σας:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (χωρίς επιπλέον χρέωση)


Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά την ταχυμεταφορική εταιρεία (Courier) Γενική Ταχυδρομική, η οποία ενεργεί κατ' εντολή του whiteroomconcept.com, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας στον τόπο που έχετε υποδείξει ή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας.

ΕΛΛΑΔΑ

Για αγορές με τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή αξίας 49€ και άνω, τα μεταφορικά κόστη ειναι ΔΩΡΕΑΝ στην Ελλάδα, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 5,00€ (Χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες)

ΚΥΠΡΟΣ

Για αγορές με τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή αξίας 200€ και άνω, τα μεταφορικά κόστη ειναι ΔΩΡΕΑΝ στην Κύπρο, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 20,00€ (Χρόνος παράδοσης 2-4 εργάσιμες ημέρες)

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.


2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, Diners και Discover.

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα στο online σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της EveryPay, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του whiteroomconcept.com.

 

3. PAYPAL


Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς και διαδεδομένου συστήματος PayPal.

Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα μεταφερθείτε στην σελίδα της Paypal. Εκεί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο και έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με τον PayPal λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό από τη σελίδα login του PayPal.

 

4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ


Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 552002786004136
IBAN: GR1301405520552002786004136

SWIFT Address (BIC Code): CRBAGRAA

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό παραγγελίας που θα σας δοθεί αμέσως μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας. Ο κωδικός παραγγελίας περιλαμβάνεται και στο email Επιβεβαίωσης Παραγγελίας που θα λάβετε αμέσως μετά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του e-banking σας ή σε υποκατάστημα Τράπεζας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό παραγγελίας που είναι της μορφής ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 00000 ως Αιτιολογία προς Δικαιούχο.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το e-banking σας, πρέπει στο πεδίο (Αιτιολογία προς Δικαιούχο) να καταχωρήσετε τον κωδικό παραγγελίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον λογαριασμό της Εταιρείας θα πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας ΚΑΘΑΡΟ, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις.

Ειδικά στην περίπτωση του e-banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (Αποστολέας/Εντολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε (Αποστολέας/Εντολέας).

Η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή στον λογαριασμό της Εταιρείας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Αν δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Παρακαλούμε, με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, να στείλετε το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@whiteroomconcept.com για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά στο 27410 25155 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@whiteroomconcept.com.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
Pre-loader